Själslig kärlek – Ny bok!

Vill du beställa boken? Fyll i formuläret nedan. Så här beskriver jag boken:

Själslig kärlek är en sann berättelse om kärlek, andlighet och personlig utveckling.

När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer. För att förstå vad som händer, söker Helena svar i den andliga dimensionen. Tecknen tyder på att de är tvillingsjälar och har mötts i tidigare liv.

Calle tävlar på elitnivå inom den tuffa motorcykelsporten Enduro, har eget företag inom byggbranschen och lever familjeliv i Småland. Han drömmer om att köra ”Dödsrallyt” Dakar.              

Helena är andlig lärare och lever sitt liv med man och barn på en kursgård i Skåne. Hon drömmer om ett liv i Spanien och om att skriva en passionerad kärleksroman.

Den själsliga kärlekens kraft är stark – den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?

Boken går att beställa genom formuläret nedan. Pris för boken är 199 kr + frakt 39 kr inom Sverige. När du beställer boken får du en faktura. Om du vill ha ett signerat och/eller dedikerat exemplar, skriv det i meddelandet tillsammans med din postadress.

Med ljus och kärlek, Helena