Om mig

I min sanna natur är jag healer, coach, författare och inspiratör. Jag är här för att inspirera människor att leva i sanning och kärlek. Mitt Dharma är att hjälpa människor att hitta sin väg i livet. Först behövde jag hitta min egen väg. Det har jag gjort genom att följa min inre röst, de budskap jag får till mig och det som ger mig inspiration och glädje.

Som barn var mina stora intressen dans, konst och poesi. Under skoltiden fascinerades jag av filosofi, psykologi och bild. Efter gymnasiet gick jag konstskolor, pluggade filosofi och psykologi på universitetet. Under tre år i Santiago de Chile utforskade jag mig själv ytterligare, skrev, målade och skapade i lera. I Kanada kom jag i kontakt med andliga lärare och började söka efter min själ genom yoga, meditation och andliga läror. Jag skrev om mina upplevelser.

En vision dök upp för min inre syn om en kursgård. 2008 startade jag Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter. Jag vidareutbildade mig till coach, medial vägledare, yogalärare, massör och karuna® reiki Master. Folk kom från alla håll för att gå kurser, bli vägledda, coachade och behandlade. Under dessa år har jag känt att skrivandet pockat på. Jag har skrivit, startat VITA förlag och gett ut fyra böcker. Nu är jag på gång med nästa bok.

Jag hoppas att vi ses eller hörs i samband med någon av alla kurser jag erbjuder. Vill du boka en privat session med mig är du välkommen att kontakta mig via formuläret nedan.

I ljus och kärlek, Helena