Om Helena

Hej, jag heter Helena Omfors och är den som grundat Lightworker Academy, YourVision Coach Academy och VITA förlag. Jag är andlig lärare, utbildare, andlig vägledare, författare och healer – och undervisar i det som gynnar den personliga, själsliga och andliga utvecklingen samt bidrar till djup läkning. Några av mina uppgifter i det här livet har varit och är att hjälpa andra att hitta sin väg, hitta hem till sig själva och läka sig själva. Nu handlar mitt uppdrag framförallt om att föra mänskligheten in i den nya tiden – och att få igång Lightworkers som kan bidra med att utveckla den nya världen – med högre medvetenhet, mer kärlek och ljus.

Jag arbetar i nära samarbete med den andliga dimensionen, men tar även hjälp av mina egna livserfarenheter och mina psykiska förmågor.

Det känns som om jag har levt många liv i det här livet. Jag har varit konstnär och danslärare. Jag har varit kostym karriärist i Stockholm och jobbat som Headhunter. I Santiago de Chile var jag diplomathustru, säljare, konstnär och dedikerad småbarns mamma. I Ottawa, Kanada var jag konstnär och hemma mamma – fick ett andligt uppvaknande, blev yogi, gick till andliga lärare och fick ett kundalini awakening.

När jag flyttade hem till Sverige 2006 som ensamstående tvåbarnsmamma, var jag heltids arbetande, regionansvarig rekryterare – parallellt med att jag byggde upp en kursverksamhet inom det andliga.

2008 flyttade jag in i en gammal gård med mina barn och startade Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter, gifte om mig och levde familjeliv men och för min andliga uppgift. Jag arbetade med och undervisade i yoga, skapade chakraresan, chakraresan ledarutbildning, coachade, tog fram en egen coachutbildning i holistisk livscoaching, utbildade i Reiki enligt Holy Fire III, vägledde, healade och hade kurs i medial utveckling. Under några år hade jag även kurser i Spanien, i coaching, chakraresan och självutvecklingskurser.

2019 mötte jag min twinflame, skilde mig och lämnade gården för att flytta till Eksjö i Småland – precis innan pandemin satte igång. Nu lever jag i stor bonusfamilj där vi är mycket i rörelse och i naturen. Transmediumskapet kom in i mitt liv och jag började kanalisera både budskap och healing med hjälp av den högre dimensionens guider.

Sedan 2020 har jag lokal i centrala Eksjö där jag har kurser inom den andliga läran med healing och vägledning, men arbetar mycket online med kurser och på telefon med andlig vägledning & andlig healing. Jag utbildar holistiska livscoacher, andliga vägledare, har program för Själsliga entreprenörer och erbjuder andliga retreats vid havet på Lotsvillans vandrarhem i Ljunghusen.

Under dessa år har jag skrivit och gett ut böckerna Själens längtanHitta din väg och ditt sanna jagCoachande föräldraskapSjälslig kärlek och Reiki vägledning och healing. Senast gav jag ut Samtal med andevärlden och Chakraboken med affirmationskort.

Jag är utbildad beteendevetare, coach, yogalärare, karuna reiki master, massör och har gått flertalet kurser inom mentalt mediumskap – bland annat på Arthur Findlay College i England. Jag är även tränad i transmediumskap hos Camilla Elfving.

Jag är spiritualistiskt medium och spiritualistisk healer med psykiska förmågor (men kallar mig för andlig vägledare & healer). Jag kan läsa av människor, själar, chakran, situationer och relationer – i både nutid och dåtid – samt förbinda mig med andevärlden för att förmedla deras budskap. Jag kan i lätt trance låta andevärlden ta plats och använda mig som en kanal för att förmedla andlig visdom och kunskap. Ofta när jag undervisar och vägleder hamnar jag i inspirerat tal – då andevärlden förmedlar sig genom mig. Kanalisering i både skrift och tal är också något jag tränat på och använder.