I övergången från den gamla världen till den nya

Sedan två år tillbaka har jag hört gång på gång: “Ni är på väg in i en ny tid, en ny värld. Det är en ljusare och mer kärleksfull värld. Det kommer att uppstå klyftor mellan människorna som vill leva kvar i den gamla världen och de som är på väg till den nya.” Det är kanaliserade budskap från mig och från andra andliga vägledare. Vi har hört samma budskap – oberoende av varandra.

Jag har själv upplevt splittringar. Familjemedlemmar som blivit arga på mig för att jag väljer ljuset, kärleken, glädjen och friheten. För att jag inte vill gå in i mörkret. För att jag lyssnar på min inre röst och de budskap jag får från den andliga dimensionen. Vid många sessioner i andlig vägledning har det kommit upp att mina kunder upplevt liknande. Familjemedlemmar som ger dem ultimatum och arbetsgivare som hotar med att säga upp dem. Det är uppenbart att vi nu delas upp. De som väljer att lyssna inåt och uppåt istället för på politiker och media eller andra människors rädslor och skuldbeläggande. Vi splittras. Men eftersom vi ändå lever på samma planet, kan vi inte skiljas åt fysiskt, fastän vi kanske önskar det. Den nya världen finns inom oss – i våra hjärtan och i våra sinnen. Där kan vi vara fria. Ju mer vi är där, desto mindre upplever vi den gamla världen. Vi väljer vår egen vänskapskrets, våra egna samarbetspartners och skapar våra egna arbetsplatser. Vi kommer samman – vi som väljer den nya världen. Vi lyfter varandra. Vi accepterar varandra. Vi möts i våra hjärtan och i våra själar. Det är en vacker värld.

Med kärlek och ljus, Helena

One thought on “I övergången från den gamla världen till den nya

  1. Du har så rätt i detta.

    Jag har själv valt att välja ljuset och kärleken framför allt annat.

    Det finns så mycket att vinna på att göra så.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.