Jag har valt en livsväg

Jag har valt en livsväg där jag lyssnar i tystnaden, sluter mina ögon för att se, känner mig fram och låter mig bli vägledd.

Varje morgon vaknar jag när jag är utsövd och känner efter vad jag vill göra just idag. Jag lyssnar på min kropp – på vad den önskar och behöver. Ibland vill jag ingenting. Då gör jag ingenting. Ibland vill jag mycket. Då gör jag det som känns viktigast eller ger min själ näring.

Jag har valt en livsväg där kärleken är viktigast – kärleken till den jag är, det jag gör och de människor jag lever med. När jag inte känner kärlek – behöver jag ta reda på vad som är i vägen och göra en förändring – i mig själv eller i mitt liv.

Jag har valt en livsväg som är min – men där jag möter människor längs med vägen. Några finns med på min väg en kortare stund – andra en längre. Jag vill inte hålla fast någon och jag vill inte bli fasthållen. Friheten att känna efter vad som känns skönt i kroppen, sinnet och själen är viktig för mig.

På min livsväg är det stunderna med de jag älskar som är mest värdefulla. Det är stunderna i kärlek, i närvaro, i njutning, i harmoni, i glädje och i naturen. Men det är också stunderna med människor som vill se vem de är och möta sig själva – för att hitta sin själsliga väg och vägen hem till sitt eget hjärta.

Visst kan det vara utmanande ibland med det ekonomiska att gå sin egen väg i sin egen takt, men det löser sig alltid. För när vi följer vår själs längtan, vårt hjärta och den vägledning vi får – då kommer idéerna som ger oss det vi behöver om vi bara verkställer dem.

Med kärlek 

Fotot är från morgonens tur till Stockaryds sjön för en stund i stillhet med mannen jag älskar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.