Bygg en bro som bär

När vi inser att det liv vi lever inte är det liv vi i vår själ önskar leva – behöver vi inte hoppa – vi behöver inte kasta oss ut i tomma intet – vi kan bygga en bro som bär oss dit. På andra sidan bron kan vi skapa en ny grund som vi kan stå på. Vi kan planera under tiden vi går över bron.

Intuitionen och den andliga vägledningen kommer oftast långt tidigare än manifestationen i vårt jordiska, fysiska och materiella liv. Vår vision är ofta ett pussel av många bitar och stegvis förverkligas vår vision.

Att göra förarbetet och att vänta in rätt tid är en del av den andliga resan – att låta bron bli färdig innan vi går över den. Att låta pusslet läggas i en behaglig takt – istället för att försöka trycka dit pusselbitarna eller såga till dem så att de passar in. Tålamod, tid och planering är virket till vår bro. Tillit till att allt blir som det ska bli – när det ska bli – är känslan vi behöver ha när vi går över bron. Nyfikenhet på vägen är roligare än bristande tålamod.

I ljus och kärlek, Helena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.