Kanalisering 7 juli 2020

Vi vill börja med att säga att vi är stolta över det arbete ni gör med er själva nu på jorden. Ni har börjat förstå vad som är av störst betydelse i livet – det är ni själva, ert välmående, era relationer och kärleken till er alla och till livet. Ni har fått ett privilegium att få vara på jorden under denna intressanta och utvecklande tidsperiod – utvecklingstiden och läkningen av Moder Jord. Ni månar nu mer om er Moder Jord, ni månar mer om er själva och ni månar om varandra. Tidigare hade ni så väldigt bråttom att ni inte hann se varandra på riktigt. Nu börjar ni verka alltmer tillsammans, med vissa politiska undantag. Ni har hamnat i ett tidevarv där alla kommer samman för en och samma sak – att vara i harmoni med sig själv och med livet. Vi är glada för att vi får se denna medvetenhet och denna positiva förändring. Tänk om ni inte hade vaknat nu – när hade ni då vaknat?

Vi vet att det har varit en utmanande tid – men ni jobbar på bra med de förändringar som är nödvändiga för er alla. Ni kan inte spinna runt i ett virrvarr av det ni kallar måsten. Ni kan inte rusa fram genom livet. Ni behöver stanna upp och verkligen reflektera, känna, uppleva och se allt vackert som finns både inom och utanför er. Er vackra Moder Jord, er vackra himmel, era vackra sjöar och hav. Nu börjar alltfler ta del av den skönhet som erbjuder er harmoni och livsnjutning på ett enkelt vis. Tack till er alla för er förståelse. Vi vet att vi har varit tuffa mot er – men förändringar behöver ibland knuffas igång med en riktigt knuff i rätt riktning – inte bara små snälla varningar genom våra budbärare. Tack och återigen tack! Amen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.