Kanalisering 31 mars 2020

Ljuset:

Till er alla: Ni har en lång väg att vandra till ljuset men ni kan se ljusglimtar emellanåt. Ta vara på de stunderna. Ni behöver fylla på er själva med själslig kärlek och näring, lust, passion och åtrå. Ni behöver öppna era hjärtan och själar för varandra.

Vem är du där inne i djupet av ditt hjärta? Vem är du i din själ?

Själavandring pågår. De som mister sina liv vandrar vidare på det nya livets väg – ingen oro kring det – det är helt naturligt och nödvändigt. Dessa själar har behövt reinkarneras för att åter hitta sitt inre ljus som blev släckt av det samhälle som har format dem på ett felaktigt vis. Ingen skada skedd – det är bara väldigt stor massvandring just nu. Allt är som det ska vara, fastän det inte är som ni tycker att det ska vara. Upplysningen kommer – var så säkra. Den kommer, den kommer i ljusets fart.

Ta det nu lugnt och vårda era själar, vårda era nära och kära. Öppna era hjärtan på olika vis – ingen behöver längre kosta på sig dyra resor, dyra materiella ting och onödiga utgifter. Det enda ni behöver nu är att värna om er kropp, er själ och era hjärtan. Släpp ut kärleken. Ta emot kärleken. Låt kärleken flöda. Amen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.