En sann inspiratör och vän – Linda Persson

När jag precis flyttat hem från Kanada 2006 sökte jag en kock som kunde laga vegetarisk mat till ett event. Min mamma tipsade mig om Linda. Jag ringde henne, blev hembjuden på lunch och sen dess har vi varit nära vänner. Det är få människor som är så autentiska som Linda. Vi delar allt i livet utan censur.

Linda är en pionjär inom Raw Food och växtbaserad livsstil. Hon startade Raw Food House och lyckades inspirera många människor till en sundare och mer hållbar livsstil. För mig är Linda mer än så. Hon är en livsstilsinspiratör – inte bara med maten utan även med boende, odling, miljömedvetenhet, hudvård, skönhetsvård och personlig utveckling.

Under några dagar är jag och hälsar på hos Linda i hennes skånelänga från slutet av 1700-talet i Räng. När jag kom hade hon satt på den vedeldade bastun, jag fick en bastumössa i ull och en morgonrock. Vi gick ut i vintermörkret och satte oss nakna i bastun. Hon hällde på eteriska oljor av björk och tjära. Jag fick en borste för att skrubba huden. Vi duschade av oss i regnvatten hon samlat i en hink. Sen svängde hon ihop en grönkålssallad, ratatouille och satte på kaminen. Vi pratade i timmar om livet innan vi gick och la oss i hennes vackra rum med vedeldad kamin och hunden Buddha vid fotänden. På morgonen fick jag smoothie bowl med hemgjord granola, jordnötssmör, mullbär, gojibär och bipollen från de egna bina. Nu har vi haft två bastukvällar till, gått långpromenader och haft förtroliga stunder vid den vedeldade kaminen med katten Pepsi i mitt knä. Vi har ätit auberginesill i curry, hummus på gröna ärtor, saffrans risotto och vitlöks- och parmesangratinerade havskräftor (ett utsökt undantag till den annars vegetariska maten). Min kropp är fylld med energi.

Linda inspirerar verkligen till en härlig, hälsosam och hållbar livsstil!

Efter att ha sålt Raw Food House har hon nu nya idéer och startar nytt företag i år. När allt är klart kommer jag att dela mer. Du kan följa Linda på Instagram för att hålla dig uppdaterad. Nedan kan du se en film där Linda gör en riktigt näringsrik färgstark smoothie bowl. Längre ner delar jag bilder från hennes fantastiska hem inrett med vackra loppisfynd.

Linda gör näringsrik färgsprakande smoothie bowl med vinter granola och bipollen

Bilder från Lindas fantastiska vackra hem i Räng

Posted by

Författare, Life Coach Holistic, Andlig vägledare & Karuna Reiki Master

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.