Ny energi, nya idéer och ny hemsida!

I elva år har jag levt ut min dröm med kursgård i Skåne. Där har jag gjort allt jag tyckt var roligt, utvecklande och spännande och fått med mig många på resan. När drömmen inte längre var sann i själ och hjärta – var det dags för något nytt. En ny man kom in i mitt liv – det blev himlastormande, stark och glädjefull kärlek. Kursgården byttes ut mot en modern lägenhet i Eksjö, Småland. Livet förändrades radikalt och jag med det. Min själ ville komma fram ännu mer och längtade efter annat – skriva, kanalisera, måla, resa och njuta av kärleken och livet. Kroppen vill ha frisk luft, rörelse och äventyr. Sanning, kärlek, glädje, inspiration, kreativitet, njutning, skönhet, hälsa, andlighet och livslust är mina nya ledord. På den här sidan vill jag inspirera dig och andra. Det blir resor, kurser, kanaliseringar, recept, tankar, andlighet, konst och skrivande. Jag kommer även att skriva om inspirerande människor. Roligt att du tittade förbi. Hoppas att vi ses och hörs!

Posted by

Författare, Life Coach Holistic, Andlig vägledare & Karuna Reiki Master

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.